Werkwijze

Als u contact met mij hebt opgenomen kom ik eerst langs voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek maak ik kennis met u en uw hond in zijn/haar omgeving. Ook zal ik al uw vragen beantwoorden. Tijdens dit gesprek maak ik gebruik van een vragenlijst. Vind ik dat de hond in een groep kan wandelen dan kunnen we een proefwandeling plannen. Ik kijk in de proefwandeling of de hond past in de groep. Na de proefwandeling kunt u beslissen om uw hond aan te melden bij de hondenuitlaatservice.

Uitlaatservice

Als u heeft besloten dat uw hond mee mag met de hondenuitlaatservice en u met de algemene voorwaarden akkoord gaat, tekent u de Uitlaatservice-overeenkomst, en een sleutelcontract, om uw hond te kunnen ophalen bij u thuis als u er zelf niet bent. Ik ga zorgvuldig om met uw huissleutel en deze wordt niet gelabeld.

De hond krijgt van de hondenuitlaatservice een halsband met hondenpenning. Ik haal en breng de hond in een speciaal ingericht busje met airco. Ik heb een jerrycan met water bij en een EHBO setje. Een wandeling duurt een uur, uw hond is ongeveer twee uur van huis. (afhankelijk van de weersomstandigheden en het aantal honden). De wandeling doe ik in mijn eigen omheind bos. Ik breng de hond zo schoon en zo droog (afdrogen met handdoek) mogelijk thuis. Handdoeken heb ik zelf bij me. Het eventueel bijvullen van de waterbak verzorg ik ook.

Ik kan pups vanaf 12 weken met de uitlaatservice meenemen.

De voordelen van Uitlaatservice Puk:
– Wandelingen van een uur.
– Uw hond socialiseert beter.
– Uw hond krijgt een halsband met penning (naam/tel.nr) van HUS Puk.
– Uw hond is voldaan als hij/zij thuiskomt.

Nadeel voor U:

– Uw hond wil vaker mee met de uitlaatservice.