De honden even voorstellen

Zie voor meer foto’s het Fotoalbum en de Facebook pagina.

 De voorste is Spike.

De voorste is Spike.

Spike is een Labradoodle. Spike is bijna 2 jaar. Spike gaat sinds juli met mij mee. Hij heeft het heerlijk naar zijn zin. Spelen met de andere honden en stokken dragen is zijn favoriet!!

 Dit is Luna!

Dit is Luna!

Luna is een vlinderhondje. Luna is nu al ruim een jaar. Ze gaat al een hele poos met mij mee. Luna moest erg wennen in het begin aan de andere honden. Maar nu gaat het prima.

Puc

Puc

Dit is Puc. Ja we hebben een naamgenoot hihi!! Puc is ook een "Toller". Ze is 4 maanden jong. Ze vindt het heerlijk om mee te gaan met de wandelingen.

Nanji

Nanji

Dit is Nanji. Een Rhodesian Ridgeback van anderhalf jaar oud. Nanji kwam ik al regelmatig tegen in de bossen en nu gaat hij mee met de wandelingen. Hij kan goed overweg met de andere honden. Blij dat je erbij bent Nanji!

Flinn

Flinn

Flinn is een "Toller" volledige naam Nova scotia duck tolling retriever poehhhh!!!! Ja een mond vol hè! Flinn is twee en een half jaar oud. Hij vindt het heel gezellig tijdens de wandelingen.

 Dit is Cooper!

Dit is Cooper!

Cooper is een Labrador retriever van net één jaar jong. Hij gaat al een poosje met mij mee. Cooper vindt het helemaal geweldig met de wandelingen. Wat een lief menneke!!!

 De kleine op de achtegrond is....!  Bonkie

De kleine op de achtegrond is....! Bonkie

Bonkie is een Ruwharige teckel hij is bijna 2 jaar! Bonkie gaat al een poosje met mij mee. Bonkie is een teckel die niet los kan want dan gaat hij flink op jacht!! Maar ook aan de lijn heeft hij het prima naar zijn zin. Hij staat te stuiteren om mee te gaan als ik kom.

Hallo dit is Liz.

Hallo dit is Liz.

Liz is een Leonberger. Liz is 3 jaar jong. De baasjes vinden het heel gezellig als ze met mij meegaat. Dat ze ook wat met de andere honden speelt. En dat doet ze vooral met de kleintjes daar kan ze het goed mee vinden. Ze is een lieverd.

Dit is Bruno.

Dit is Bruno.

Bruno is een Labrador Retriever van bijna 2 jaar oud. Bruno gaat ook al een poosje met mij mee. Hij is een lief menneke!! Hij moest wel even wennen in de groep maar voelt zich nu helemaal thuis.

Ik ben Bentley.

Ik ben Bentley.

Ik ga sinds eind mei met Dorien mee. Ik kwam haar al regelmatig tegen met Puk in de bossen en nu mag ik van mijn baasje gezellig mee!! Ik ben een Golden Retriever van 3 en een half jaar oud. Ik vind het heel fijn met de wandelingen zoals je kunt zien op de foto!! En Dorien mag mij heel erg graag!!!!! En ik maar denken dat ik de enige ben hihi!

Hallo dit is.......  Scooby

Hallo dit is....... Scooby

Scooby is een kruising Boerenfox/ Jack russel. Hij is net 1 jaar jong. Scooby gaat zo nu en dan met de uitlaatservice mee! Scooby vindt het heel gezellig tijdens de wandelingen. Hij is helemaal door het dolle heen als ik hem kom halen.Ik ben een beetje laat met hem op de site te zetten, maar hier is hij dan.

Hallo dit is Bones

Hallo dit is Bones

Bones een Welsch corgi cardigan. Bones is anderhalf jaar jong. Bones vindt het heerlijk om mee te gaan met de wandelingen. Hij rent zich drie keer in de ronte om iedereen bij te houden! Hij weet de boel ook goed op gang te brengen. Zo leuk om te zien. Ook Bones gaat al een tijdje met mij mee.

Op de voorgrond zie je Yara.

Op de voorgrond zie je Yara.

Yara is een Duck Tolling Retriever. Ze is nu 5 en een halve maand jong. Ze gaat al vanaf d’r 12 weken met mij mee. Yara isontzettend lief en doet het erg goed in de groep. Ik ben blij dat je erbij bent Yara!!at al een tijdje met mij mee.

Dit is Mixx.

Dit is Mixx.

Mixx is ruim 3 maanden. Ze gaat pas met mij mee. Ze moest 1 dagje wennen maar nu is Mixx al niet meer te houden. Ze vindt het heerlijk en wil helemaal niks missen, ook als ze in de hondenbuggy zit wil ze alles bijhouden.

Dit is Sting

Dit is Sting

Dit is Sting een Duitse herder van ruim 2 jaar. Sting gaat gezellig met ons mee één keer per week. Sting is een lieve jongen vindt het zalig als ik hem kom halen. Hij piept de hele buurt bij elkaar!!! De buurt zal weten dat hij met mij meegaat. Leuk dat hij zo enthousiast is.

Het hondje dat vooraan loopt is Mik

Het hondje dat vooraan loopt is Mik

Het hondje dat vooraan loopt is Mik een Lagotto Ramagnolo van 5 maanden oud. Mik gaat met mij mee omdat het baasje gaat werken en het baasje wil niet dat Mik de hele dag alleen thuis is. Mik is een hele lieve jongen en luistert goed. Ben blij dat hij met mij mee mag.

Dit is Duke (Djoek)

Dit is Duke (Djoek)

Dit is Duke (Djoek) 3 en een halve maand oud, een Labrodor retriever. Hij is een kleine doerak hij houdt de hele groep goed bezig. Duke moet naar een kwartier wandelen ook in de buggy. Dit gaat prima en aan het einde mag hij weer even spelen. Hij is een schatje!!!

Dit is Bindi

Dit is Bindi

Dit is Bindi, een Duitse Pincher van bijna 4 jaar oud. Ze gaat vandaag voor de 2e keer mee. Ze moet nog een beetje wennen aan al die ‘rare’ honden. Ze is een hele lieve meid en houd mij goed in de gaten. Dus Bindi ik ben blij jou erbij te hebben.

Dit is Daya

Dit is Daya

Dit is Daya, een witte herder van 3 maanden oud. Daya is en gezellige meid. Ze mag vanwege haar leeftijd en grote maar een kwartiertje spelen en dan de buggy in. Dit doet ze al goed na 2 keer, ze maakt er geen probleem van. Als ze er maar bij mag zijn ‘leuk hoor’.Aan het einde van de wandeling mag ze nog even spelen zoals op deze foto. Een genot toch!!!

Dit is Rebbel.

Dit is Rebbel.

Rebbel is een boxer van 3 en een half jaar oud. Ze mag met mij mee omdat de baasjes zijn verhuist en Rebbel weinig honden tegenkomt. Ze heeft het prima naar haar zin en het is een aanwinst om Rebbel erbij te hebben, ze weet de boel aan de gang te houden. Echt een leuke meid!!!

Dit is Josje

Dit is Josje

Dit is Josje een Whippet van 2 jaar. Ze is vandaag voor de 2e keer meegeweest. Ze heeft flink gerend met Mo die haar natuurlijk niet bij kon houden. Ze is echt een lieverd om er bij te hebben. Komt ook af en toe een aai halen van "ik ben er nog". Van mij mag ze heel vaak mee,want ze is echt heel gezellig.

Dit is Spike

Dit is Spike

een Beagle van bijna 1 jaar. Hij gaat sinds vorige week mee met mij. Spike is een schatje maar heeft niet altijd tijd om te luisteren omdat hij het te druk heeft met snuffelen,wat voor een beagle heel normaal is. Spike vermaakt zich prima binnen de groep en is blij mij weer te zien voor een wandeling.

Dit is Sjors

Dit is Sjors

Dit is Sjors een ruwharige teckel bijna 3 jaar. Ze gaat met mij mee om te socialiseren met andere honden. Ze is op dit moment ook nog eens de kleinste van het stel dus het is wennen voor haar, maar ze doet het al aardig. Ze rent ook wel met de andere honden mee als deze het op een rennen zetten maar kijkt wel om waar ik blijf... Ze is een kleine schat.

Dit is Luna

Dit is Luna

Dit is Luna ruim een jaar oud. Kruising Cane Corso / Mastino Napolitano. Ze is een scheetje. Lekker achter iedereen aanrennen maar het meeste achter Puk. Die verliest ze niet makkelijk uit het oog en als dat wel gebeurd raakt ze een beetje in paniek wel lachen hoor hoe dat ze dat dan doet!!! Luna komt ook af en toe voor een knuffel want dat heeft ze nodig haha.

Dit is Amy

Dit is Amy

een Golden Retriever van 5 jaar oud. Amy gaat sinds deze week mee met mij. Ze is een beetje bang in de bus, maar vandaag sprong ze er toch vanzelf in. Top gedaan Amy. Verder is Amy erg op haarzelf. Ze wijkt bijna niet van mijn zijde, ook omdat ze dan even wil knuffelen want dat vindt ze heerlijk. Ook lekker door de plassen rennen vindt ze leuk en die zijn we deze week heel wat tegen gekomen. Ze is een echte knuffelkont.

Even voorstellen dit is Bente

Even voorstellen dit is Bente

een Labrador Retriever van ruim anderhalf jaar. Bente mag sinds kort met mij mee omdat haar baasje andere werktijden heeft gekregen en de kinderen allemaal naar de middelbare school gaan. Bente heeft het erg naar haar zin met de wandelingen. Houdt de hele groep goed bezig zoals jullie kunnen zien bij het ‘Fotoalbum’. Ze is echt een hele gezellige en een hele lieverd.

Dit is Uschi.

Dit is Uschi.

Dit is Uschi. Een Bearded Colli van bijna 9 maanden. Uschi is van een vriendin van mij en gaat regelmatig mee met mij. Ze luistert heel goed en gaat heel graag mee. Het is altijd een feest met Uschi. Waar honden zijn is Uschi ook. Dus ze heeft het erg druk met het wandelen, om alle honden maar bij te houden. Ze is dol op stokken dat zijn mijn vriendin en ik haar nu aan het afleren, wat steeds beter gaat kan ik zeggen. Echt een lieverd.

Dit is Bento

Dit is Bento

4 jaar oude Cocker Spaniel. Ook hij gaat tijdelijk mee met mij. Ook gaat hij altijd mee met uitlaatservice Scooby Doe Hij heeft het heel goed naar zijn zin. Het is net of hij al heel lang meegaat met mij. Wil alleen maar water en stokken dat is voor Bento genoeg en voor de rest lekker rondsnuffelen want dat kan hij als de beste. Hij is SUPER!!! PS. Ik ga voor een betere foto maar ik wilde hem vast laten zien.